Дайджест новин за ніч

Російські війська намагались вразити об'єкти критичної інфраструктури на Одещині, однак спрацювали сили ППО і ракети не влучили в заплановані цілі, повідомляють в оперативному командуванні «Південь»

Російські окупанти обстріляли з «Градів» околицю Кривого Рогу —  колишнє місто Інгулець
 
Мер Рубіжного перейшов на бік ворога

У Харкові скасовують плату за комунальні послуги до кінця війни

Молдова збереже нейтралітет і не приєднуватиметься до санкцій, які Захід запроваджує проти рф

росія відвела від Києва близько 20% своїх підрозділів, значна частина військ рф залишається біля столиці

росія може використати в Україні хімічну зброю, і ми маємо бути готовими до цього. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов 

Зеленський підписав закон, що передбачає скасування ДПА та ЗНО для вступу до вишу у 2022 році. Водночас, голова профільного комітету Ради Бабак заявив, що ЗНО не скасують повністю. Воно відбудеться за спеціальною процедурою: замість кількох предметів буде один національний тест із трьох дисциплін

В Україні створила сервіс для відправлення електронних листів після війни. Повідомлення зберігають в захищеній базі, а після закінчення війни розробники запустять скрипт, який автоматично розішле їх адресатам.

Хакери з угруповання Anonymous зламали благодійне крило російської православної церкви та злили 15 ГБ даних і опублікували приблизно 57 500 електронних листів. Вони також зламали дані електронної пошти Липецького механічного заводу, де виробляють російські зенітно-ракетні комплекси й танки. 

 США нададуть Україні додаткову військову допомогу на $300 млн — йдеться, зокрема, про ракетні системи, безпілотники, боєприпаси та кулемети.

Остання зміна сторінки: 02-04-2022 10:08