Українська соціальна академія запускає нову грантову програму розвитку малого та мікропідприємництва

Українська соціальна академія запускає нову грантову програму розвитку малого та мікропідприємництва

Особливо звертаємо увагу представникам соціально вразливих груп населення або бізнесу

З деталями можна ознайомитись тут https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd31krrOYJXXB.../viewform

Грантова програма спрямована на зміцнення мікро- та малих українських підприємств для надання підтримки бізнесу, створення нових робочих місць для внутрішньо-переміщених осіб (ВПО) та місцевого населення у приймаючих громадах задля зміцнення економіки на національному та місцевому рівнях.

Критерії відбору:

Підтримка переміщеного бізнесу із територій, які серйозно постраждали від воєнних дій (на момент подання проєктної заявки), на території, які контролюються Урядом України з метою відновлення свого функціонування, враховуючи нові потреби ринку.

Підтримка бізнесу, власником якого є представник соціально-вразливих груп населення або бізнесу, де працевлаштованим є принаймні 30% осіб-представників таких соціально-вразливих груп як: особи з інвалідністю, сім’ї із понад трьома неповнолітніми дітьми, одинокі батьки, ветерани АТО (необхідно надати відповідну довідку разом з заявкою).

Напрями діяльності для грантової підтримки

* Продовольча безпека

* Безпека сільського господарства

* Медична безпека та охорона здоров’я

* Безпека транспорту та логістики

Ініціатива має на меті підтримку проєктів, спрямованих на пожвавлення соціального та економічного життя в сільській місцевості з прямою вигодою для всього населення місцевих громад.

Остання зміна сторінки: 20-09-2022 14:02