Громади Мукачівського району отримали новенькі ліжка з матрасами

Завдяки Офісу Президента, Мінреінтеграції, керівництву Закарпатської ОВА та міжнародним донорам громади Мукачівського району, які розгорнули додаткові місця для прихистку українців, отримали новенькі ліжка з матрасами.

Мова йде про Великолучківську, Свалявську, Нижньоворітську, Воловецьку, Полянську територіальні громади та Мукачівський професійний аграрний ліцей імені Михайла Данканича.

Петро Добромільський — заступник голови Закарпатської ОДА зазначив, що протягом двох тижнів Закарпаття отримало 1 5000 ліжок з матрацами та розподілило їх по громадах, які створили шелтери.

"Керівництво області та держави ставить перед собою завдання, щоб внутрішньо переміщені особи, які мешкають на території Закарпаття, були забезпечені всім необхідним для комфортного проживання" - наголосив заступник голови Закарпатської ОВА.

Очільник Мукачівської районної військової адміністрації Едгар Токар підкреслив, що дана допомога дозволить створити додаткові ліжкомісця та забезпечити комфортні умови для проживання.

"Ми очікує зростання потоку внутрішньо переміщених осіб. Наше завдання – не лише забезпечити кожного переселенця теплим і комфортним житлом, а й створити нові місця для проживання." - підсумував Едгар Токар та подякував керівництву області та держави за допомогу у такій важливій для всіх справі.

Остання зміна сторінки: 18-10-2022 15:22