Нарада з бізнесом району щодо сприяння у належній мобілізації та залучення вмотивованих громадян до добровольчих формувань "Гвардії Наступу"

Ви власник бізнесу? Ваше сьогоднішнє рішення важливе!

 Мова йде про свідомий вибір щодо сприяння у належній мобілізації та залучення вмотивованих громадян до добровольчих формувань "Гвардії Наступу". 

Отож, сьогодні, начальник Мукачівської РВА Едгар Токар, спільно із першим заступником Святославом Тузом, заступником Олександром Круком й керівництвом Мукачівського РТЦК та СП провели інструктивну (інформаційну) нараду з керівниками підприємств, установ, організацій, що розташовані на території Мукачівського району. На порядку денному постали актуальні питання посилення відповідальності щодо правильного ведення обліку військовозобов'язаних та роз'яснення алгоритму подання заявки на бронювання від мобілізації.

Слід зазначити, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76 "Деякі питання реалізації положень Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо бронювання військовозобовʼязаних на період мобілізації та на воєнний час (https://www.kmu.gov.ua/npas/deiaki-pytannia-realizatsii-polozhen-zakonu-...)" забронювати до 50% військовозобов'язаних працівників на строк до шести місяців можуть не лише підприємства, які мають мобілізаційні завдання або забезпечують ЗСУ, як це було раніше, а й бізнес, функціонування якого є критично важливим для економіки та забезпечення потреб населення. 

Проте наголошуємо, що захист суверенітету країни – це обов'язок кожного українця! Тому закликаємо стати на захист справедливості та добра, в складі бойових військових частин або добровольчих формувань. 

Остання зміна сторінки: 07-02-2023 08:47