8 років Закону "Про Пробацію"

05 лютого, 8 років тому, Верховна Рада України прийняла Закон «Про пробацію». Цей термін для України відносно новий та багатогранний. 

Тож сьогодні, 09 лютого, в.о. начальника Мукачівської РВА Святослав Туз поспілкувався з начальником Мукачівського районного відділу №1 філії державної установи Центр Пробації в Закарпатській області Богданом Бабинцем та обговорив функціонування даної служби в Мукачівському районі. 

Богдан Бабинець розповів, що  суть пробації полягає у встановленні нагляду за засудженим з покладенням на нього певних зобов’язань й обмежень, без ізоляції його від суспільства. Головна мета їх діяльності полягає в захисті суспільства, запобіганні повторним злочинам, сприянні реінтеграції правопорушника в суспільство. 

"8 років – це вже певний період. Ми чітко розуміємо, що кількість засуджених, які проходять через пробацію, значно зменшується. Тож необхідно, щоб ви продовжували сумлінно виконувати свою роботу. Ми, зі свого боку, розуміємо важливість вашої справи й надалі будемо намагатися всіляко підтримувати вас. Адже, таким чином, ви допомагаєте району бути безпечнішим" - наголосив Святослав Туз та за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, пов'язаних з реалізацією державної політики у сфері пробації відзначив грамотою психолога Мукачівського районного відділу №1 філії державної установи Центр Пробації в Закарпатській області Наталію Шін.

Остання зміна сторінки: 09-02-2023 15:18