Медаль «Захиснику Вітчизни» - солдату 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади  КИРИЛУ ЖУЧКЕВИЧУ

З перших днів війни наші бійці виборюють свободу та мирне життя для усіх українців від сходу до заходу, від півночі до півдня.

Тож, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського №375 від 27 травня 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі очільник Мукачівської РВА Едгар Токар  передав нагороду - медаль «Захиснику Вітчизни» солдату 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада  ЖУЧКЕВИЧУ Кирилу Володимировичу.

Кирило Жучкевич, мешканець Мукачева, працівник АйТі — сфери, ще 28 лютого 2022 року добровольцем пішов захищати нашу Батьківщину від окупантів. Отримав поранення під час захисту Гуляйполя, що у Запорізькій області. 

"Вдячний вам, наші захисники, за ваш героїзм, за те, що ви захищаєте і будете захищати нашу країну доки нога останнього окупанта не залишить нашу землю. Пишаємось Вами й будемо робити усе, що від нас залежить, для підтримки ЗСУ."- наголосив Едгар Токар

Остання зміна сторінки: 28-02-2023 08:18