ГОВОРИМО ПРО БУЛІНГ

ПРО БУЛІНГ йде мова на сьогоднішньому методичному тренінгу, до якого долучився начальник відділу освіти Мукачівської районної військової адміністрації Олександр Товт. 

У Палаці культури та мистецтв протягом дня проходить лекторна зустріч щодо протидії булінгу серед дітей, а саме визначення його сутності, причин та подальшої відповідальності.  Метою тренінгових занять є надання методичної підтримки щодо створення безпечного середовища у закладах освіти, системна протидія цькуванню у школах та організація роботи педагогів щодо їх профілактики й протидії.

НАГАДУЄМО! Якщо йдеться про фізичне насильство, потрібно доводити відповідну інформацію до відома директора школи. Він має обов'язково повідомити про це у соціальні служби та поліцію. У Міністерстві юстиції України радять звертатися за юридичною консультацією в єдиний контакт-центр юридичної допомоги за номером 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно в межах України). Якщо жертві булінгу необхідна психологічна допомога, варто звернутися на Національну дитячу «гарячу лінію» для дітей і батьків з питань захисту їхніх прав за номером 116 111 (для дзвінків із мобільного).

Остання зміна сторінки: 20-03-2023 15:17