Нагороди для героїв (посмертно)

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня для Героя Романа Жука — військовослужбовця 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Загинув 26.05.2022 під час артилерійського обстрілу в Запорізькій області. Залишився батько, дружина та двоє малолітніх дітей.

 Медаль «За військову службу Україні» для Героя Олександра Услебера — військовослужбовця 101 ОБ ТрО Закарпаття. Загинув 12.05.2022 в Луганській області. Залишилась мати та двоє дітей.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) для Героя Артема Шоріна — військовослужбовця 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Загинув 12.05.2022, захищаючи нашу країну від окупанта в Харківській області. Залишилася мати, дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Очільник Мукачівської районної військової адміністрації Едгар Токар зустрівся з родинами воїнів, які віддали за майбутнє своїх сімей та України найцінніше — життя.

"Наші Герої, які тепер у небесному війську.

Це непоправна втрата для всієї України й вона не марна. Разом збережемо пам’ять про наших захисників і передамо її наступним поколінням. Крок за кроком, з думкою про їхні подвиги, наближаємо день, за який вони боролись." - зазначив під час зустрічі Едгар Токар.

Остання зміна сторінки: 20-04-2023 16:14