Засідання районної Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми

Сьогодні в Мукачівській РВА відбулося засідання районної  Координаційної ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми під головуванням  заступника голови  Андрія Данканича.

Засідання проведено за участю відповідальних осіб з протидії домашнього насильства та протидії торгівлі людьми Кольчинської, Верхньокоропецької, Нижньоворітської та Полянської громад.  

Промоніторили вчинення домашнього насильства, взаємодію суб’єктів які реалізують заходи з протидії та запобігання насильству, які вжито заходи щодо кривдників, які скоїли домашнє насильство.

Протягом  1 півріччя 2023 року в укрупненому Мукачівському районі зареєстровано  260  звернень щодо вчинення насильства в сім’ї, в порівнянні до відповідного періоду минулого року спостерігається зменшення  на  16 %.   Всі випадки сімейного насильства мають психологічний характер. Кількість винесених термінових заборонних приписів щодо домашніх кривдників - 98.
Із загальної кількості звернень, 3  -  стосовно неповнолітньої особи. 
 
За наслідками проведеного засідання надано відповідні рекомендації та доручення.

Остання зміна сторінки: 07-07-2023 08:11