"За відносно невеликий проміжок часу уже є перші результати плідної праці" - Едгар Токар про безбар'єрність в Свалявській громаді

Під час робочого візиту до Свалявської міської громади очільник Мукачівської РВА Едгар Токар разом із першим заступником Святославом Тузом перевірили стан виконання розпорядження Віктора Микити — голови Закарпатської ОВА від 24.04.2023 року №393 щодо реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору.

Як зазначив керманич району, за відносно невеликий проміжок часу уже є перші результати плідної праці: на 36 будівлях Свалявської громади з’явилися таблички виконані шрифтом Брайля та кнопки виклику персоналу. Виконано роботи із пониження бордюр на пішохідних переходах центральної вулиці міста Свалява. Проводяться роботи з приведення у належний стан пандусів як до будівель органів влади, так і до комерційних об’єктів. В.о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець розповіла про подальші плани, які планується реалізувати в громаді. 

"Звичайно, роботи ще багато, тому не варто зупинятись на досягнутому.

Окремо хочу подякувати усім підприємцям Свалявщини за швидке реагування та надану допомогу в створенні безбар‘єрного простору."- зазначив Едгар Токар.

Остання зміна сторінки: 07-07-2023 08:16