"Рівний доступ до можливостей, особлива увага та сприятливе середовище – ті «три стовпи», на яких будується гідне суспільство" - Едгар Токар

В ході робочого візиту радниці Президента України з питань безбар‘єрності Тетяни Ломакіної  на Закарпаття, сьогодні очільник Мукачівської РВА Едгар Токар разом із Петром Добромільським — заступником голови Закарпатської ОДА  та Святославом Тузом  провели відкриту зустріч із членами  ГО "Безбарʼєрне Закарпаття" в Інтеграційному хабі при Центрі громадськості та національних культур, що знаходиться в Мукачеві.

Як розповів керманич району, поспілкувалися про виклики/бар’єри, із якими щоденно стикаються особи з інвалідністю, розв'язуючи побутові питання, як-то похід до магазину, відвідування лікаря, або ж просто прогулюючись по вулиці.

"Зійшлися на думці, що подолання будь-яких бар’єрів починається з усвідомлення того, що питання рівних можливостей доступу стосується кожного із нас: і звичайного працівника, і бізнесмена і посадовця."- додав Едгар Токар.

Безбар'єрність – це коли всі люди однаково включені в суспільство.

Це усунення бар’єрів та розробка і застосування конкретних рішень, які дозволять кожній людині рівноправно брати участь у суспільному житті. 

 Рівний доступ до можливостей, особлива увага та сприятливе середовище – ті «три стовпи», на яких будується гідне суспільство.

Остання зміна сторінки: 04-08-2023 08:13