Вітаємо та дякуємо усім, хто старанно виконує свою роботу та наближає Перемогу!

З нагоди Дня Незалежності України очільник Мукачівської районної військової адміністрації Едгар Токар за дорученням Віктора Микити — голови Закарпатської ОВА нагородив почесною грамотою Вікторію Лані — головну лікарку Центру первинної медико-санітарної допомоги Великолучківської ТГ, заслужену лікарку України.

Також за добросовісне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм й наполегливість в роботі, за свідому громадську позицію та з нагоди Дня Незалежності України відзначив грамотами та подяками працівників Мукачівської районної військової адміністрації:

- начальника відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог №1 (м. Мукачево) Управління соціального захисту населення Мар'яну Симодейко;

- головного спеціаліста відділу економіки та агропромислового
розвитку Ірину Чорі;

- головного спеціаліста відділу документообігу, контролю та роботи зі зверненнями громадян Мар'яну Лилик;

- головного спеціаліста відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю №1 (м. Мукачево) Управління соціального захисту населення Наталію Кришталь;

- головного спеціаліста відділу з питань призначення та виплати державних соціальних допомог №1 (м. Мукачево) Управління соціального захисту населення Надію Татаринович.

Вітаємо та дякуємо усім, хто старанно виконує свою роботу та наближає Перемогу!

Остання зміна сторінки: 24-08-2023 12:03