Підведено підсумки літньої  оздоровчої кампанії пільгової категорії дітей в Мукачівському районі

Підсумки літньої   оздоровчої кампанії пільгової категорії дітей підведено на засіданні районного оперативного міжвідомчого штабу із координації  проведення оздоровлення та відпочинку дітей під головуванням заступника голови Мукачівської РВА Андрія Данканича.

У засіданні взяли участь представники оздоровчих. закладів, які надавали послуги з оздоровлення та відпочинку:   «Білочка»,  «Водограй»,    дитячий табір «Карпати» ДП Клінічного санаторію «Карпати» та  заклад оздоровлення та відпочинку «Перлина Донеччини-Закарпаття», який функціонував на базі ДП Клінічний санаторій «Карпати та ДП санаторію «Сонячне Закарпаття».

Протягом літнього періоду відпочинком  та оздоровленням охоплено 3587 дітей пільгової категорії району, в тому числі 807 дітей за рахунок бюджетних коштів. Оздоровча кампанія проведена на задовільному рівні, без епідемічних ускладнень з дотриманням норм законодавства щодо безпечного перебування дітей.

Дитячі заклади продовжуватимуть надавати послуги з відпочинку дітей і протягом осінньо-зимового періоду, в т. ч.  по державній програмі – єОздоровлення. У рамках проекту запровадженяя механізму “гроші ходять за дитиною” –  для оплати послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, що потребують особливої соціальної уваги і підтримки. 

Остання зміна сторінки: 13-09-2023 15:06