Дослідження участі людей з інвалідністю у процесах прийняття рішень здійснили у Полянській територіальній громаді

Захід за участі представників всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та представників Полянської сільської ради відбувся на базі органу місцевого самоврядування.

Фокус-групове дослідження провели в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Відтак, в рамках заходу учасники обговорили низку важливих питань, серед яких наявність консультативно-дорадчого органу, громадські слухання, обговорення, петиції та участь в управлінні бюджетом.

Також, йшла мова про залучення різних груп населення, серед яких особи з інвалідністю, жінки та ВПО, до процесів прийняття рішень у Полянській територіальній громаді. Задля цього невдовзі відбудуться навчання для працівників Полянської сільської ради та громадського сектору, де будуть визначені способи та механізми залучення жителів до процесів у громаді, необхідність такого залучення, а також проведення правоосвітньої та роз'яснювальної роботи.

Остання зміна сторінки: 09-10-2023 09:51