Позапланове засідання районної комісії ТЕБ та НС

Про стан готовності до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на обʼєктах критичної інфраструктури, забезпечення сталої роботи транспортної інфраструктури, паливно-енергетичного комплексу та проходження опалювального сезону 2023/2024 року обговорили на позаплановому засіданні районної комісії ТЕБ та НС.

Підготовка до опалювального періоду 2023 - 2024 років в районі проходила відповідно до плану заходів, які затверджені розпорядженням голови обласної військової адміністрації від 27.04.2023 № 400 «Про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфер до роботи в осінньо - зимовий період 2023 - 2024 років»

В тепловому господарстві району до роботи в опалювальний період підготовлені 262 котельні. З них :
Місцевих рад - 243 одиниці
Відомчі МОЗ - 8 одиниць;
Відомчі МОН - 8 одиниць.
Установами соціальної сфери заготовлено 90,2% паливних дров від запланованої кількості.

Також очільник Мукачівської районної військової адміністрації Едгар Токар заслухав завідувача сектору охорони здоров’я про стан епідемічної ситуації із захворюваності на гепатит А та про заходи щодо запобігання його поширенню.

Епідемічна ситуація у Мукачівському районі з інфекційних захворювань в поточному році залишається відносно спокійною та контрольованою, навіть враховуючи воєнний стан в державі. Ситуація по захворюваності на гепатит А по Мукачівському району станом на листопад поточного року складає 7 зареєстрованих випадків,а саме:
У Мукачівській ТГ зареєстровано 1 випадок Г А;
У Свалявській ТГ зареєстрували 3 випадки;
У Воловецькій ТГ зареєстрували 3 випадки 

Остання зміна сторінки: 17-11-2023 16:29