В Мукачівській районній військовій адміністрації обговорили доступність до інтернету на випадок блекауту

Сьогодні начальник Мукачівської РВА Сергій Гайдай провів на­ра­ду з ін­тернет-про­вай­де­ра­ми району, головною те­мою об­го­во­рен­ня якої ста­ла си­ту­ація у сфе­рі на­дан­ня те­ле­ко­му­ні­ка­цій­них пос­луг,  а та­кож по­тен­цій­ні проб­ле­ми та вик­ли­ки, які очі­ку­ють­ся під час мож­ли­вих бле­ка­утів.

Присутнім було наголошено, що у ви­пад­ку пов­но­го від­клю­чен­ня елек­тро­енер­гії в Ук­ра­їні ін­тернет - про­вай­де­ри та мо­біль­ні опе­ра­то­ри зв’яз­ку по­вин­ні га­ран­ту­ва­ти без­пе­рер­вну ро­бо­ту та на­дан­ня пос­луг про­тя­гом що­най­мен­ше трьох діб.

Особ­ли­ву ува­гу під час на­ра­ди бу­ло зо­се­ред­же­но на пи­тан­нях за­без­пе­чен­ня дос­ту­пом до Ін­терне­ту об'єктів критичної інфраструктури.

Слід заз­на­чи­ти, що та­кі на­ра­ди важ­ли­ві для за­без­пе­чен­ня на­дій­нос­ті та стій­кос­ті ко­му­ні­ка­цій­них пос­луг у на­шо­му ре­гі­оні, особ­ли­во в умо­вах мож­ли­вих заг­роз.

Об’єд­ну­ючи зу­сил­ля всіх за­ці­кав­ле­них сто­рін, ми пра­цю­ємо над за­без­пе­чен­ням без­пе­ки та дос­тупнос­ті те­ле­ко­му­ні­ка­цій для на­ших гро­ма­дян та критичної інфраструктури.

Остання зміна сторінки: 21-05-2024 13:40