В Мукачівській районній військовій адміністрації відбувся захід, присвячений Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України

Всі присутні відзначили ці важливі для нашої країни свята з повагою до національних символів та вшануванням наших героїв.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну. Під час виконання Гімну діти загиблих захисників, з гордістю та любов'ю до України, підняли Державний Прапор. Це було символічним моментом єднання поколінь та майбутнього нашої країни.

Після хвилини мовчання у пам'ять про тих, хто віддав своє життя за незалежність і свободу України, до присутніх звернулися очільник Мукачівської районної військової адміністрації Сергій Гайдай , Роман Тарабій - заступник голови Мукачівської районної ради  та Георгій Горват - депутат Закарпатської обласної ради. 

Діти з Чинадіївського дитячого будинку виступили зі співами та танцями, даруючи всім надію та віру у краще майбутнє. Їхня творчість стала символом незламності та життєствердності нашого народу.

Під час заходу були вручені відзнаки районної військової адміністрації та Закарпатської обласної ради. Також орденами "За мужність" ІІІ ступеня посмертно були нагороджені Герої, які віддали своє життя за незалежність України. А діти, як справжні талісмани свята, подарували свої символічні дарунки та букети.

На завершення заходу, під звуки пісні "Жовто-блакитне серце", діти разом з військовими випустили в небо жовто-блакитні кульки, які стали символом миру, єдності та надії на світле майбутнє.

Щиро вітаємо всіх зі святами! Разом ми незламні! Слава Україні!

Остання зміна сторінки: 23-08-2024 12:22