Сергій Гайдай провів зустріч з моніторинговою групою Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Сьогодні, 10 жовтня 2024 року , начальник Мукачівської РВА Сергій Гайдай провів зустріч з моніторинговою групою Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Метою візиту представників Офіс Омбудсмана України було здійснення парламентського контролю за додержанням прав ветеранів війни та реалізацією державної ветеранської політики.

Важливість даної події полягає в посиленому контролі за реалізацією державних програм, які спрямовані на підтримку ветеранів, а також у забезпеченні дотримання їхніх прав та соціальних гарантій.

Під час наради представники Управління соціального захисту населення Мукачівської районної військової адміністрації, Рада ветеранів Закарпаття, Ветеранського простору «Вдома» та територіальних громад Мукачівського району доповіли про актуальні проблеми ветеранів та їхнє соціальне забезпечення.

Особлива увага була приділена питанням працевлаштування, медичного забезпечення та соціальної адаптації ветеранів, що є ключовими аспектами ветеранської політики.

Дані питання залишаються надзвичайно актуальними у контексті післявоєнної відбудови та повернення ветеранів до мирного життя.

Остання зміна сторінки: 10-10-2024 12:08