З метою запобігання масових харчових отруєнь у місцях надання гуманітарної допомоги та місцях, де організовано харчування переселенців, які прибувають на територію Мукачівського району, за дорученням начальника Мукачівської районної військової адміністрації Едгара Токара спеціалістами Мукачівського управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками об’єднаних територіальних громад здійснюється постійний моніторинг обігу харчових продуктів тваринного та рослинного походження.
За словами Василя Туряниці - начальника Мукачівського районного управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, в області безкоштовне харчування переселенців здійснюється у 84 закладах, де спеціалістами Головного управління постійно проводиться широка роз’яснювальна робота щодо поводження з харчовими продуктами та надаються пропозиції щодо організації харчування для запобігання появи масових харчових отруєнь. Також така роз’яснювальна робота проводиться в закладах громадського харчування та готельно-ресторанних комплексах.
Остання зміна сторінки: 17-03-2022 09:12